I vår Onlineshop kan du nu beställa Premium-hoodies och utforma samt individualisera helt enligt dina egna önskemål – och det redan från en beställning på 75 exemplar. Hoodies passar för många olika ändamål, till exempel som företagsklädsel, föreningskläder eller handelsvaror. Pullovrar har ett praktiskt Unisex-snitt och kan fås i olika storlekar. Det tjocka, exklusiva sweatmaterialet ger en angenäm passform och kan inte jämföras med standardreklampullovrar. I kombination med våra attraktiva priser, hittar du knappast liknande Hoodies på annat håll på marknaden.

Enastående Hoodies med exklusiv förädling

Skapa din egen modeetikett

Bli helt enkelt en modedesigner själv och konfigurera individuella, personliga huvpullovrar: Bestäm färgkombinationen på dina Hoodies och ange den förädlingstyp med vilken motivet eller motiven ska appliceras på pullovrarna. Individualisera ytterligare beståndsdelar som öljetter, huvband och etiketter på Hoodies.

Vilka detaljer kan användas för att individualisera Hoodies?

Huvpullovrar för varje tillfälle

Beställa prov

Vill du få en uppfattning om konfektionsstorlekar, materialkvalitet, typ av tillämpning och färgåtergivning? Beställ då vår Hoodie-provlåda. Du hittar den i den nedre delen av Hoodie-produktsidan.
bild Beställa prov

Vanliga frågor

Vad är en Hoodie?

Hoodies i premiumkvalitet

Utforma med några få steg Hoodies och förse dem med många personliga detaljer.
bild

Bildkällor: ViDI Studio, Studio Romantic, Roman Samborskyi, AnnaTamila, san4ezz, UfaBizPhoto via Shutterstock.com