Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Bra

Trustpilot
Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Beachflaggor

TRYCKA BEACHFLAGGA: SKAPA MER UPPMÄRKSAMHET FÖR DIN BUTIK

Mer framträdande kan du knappast annonsera din entré: På grund av sin ovanliga storlek lockar en beachflagga allas uppmärksamhet och gör förbipasserande till potentiella kunder. Med en höjd på flera meter överstiger flaggorna många andra former av reklam och är därför synliga på långt avstånd. Reklamgiganterna finns inte bara som droppformade dropflaggor; de kan även utformas som wingflaggor eller beachflagga rak och visar då en vingformad respektive fyrkantig flagga.

Men inte bara för affären är tryckta beachflaggor en blickfångare. Dessa reklamflaggor beställs gärna för evenemang, informationsställen eller mässmontrar som alltid kan användas, när du vill presentera information som syns på långt håll.

BEACHFLAGGA-UTFÖRANDEN OCH STORLEKAR

Våra beachflaggor finns i olika storlekar: Men även den minsta versionen med knappt två meters längd drar redan uppmärksamhet till sig. För speciella uppgifter som större utomhusevenemang med många besökare är L och XL-varianterna med höjder upp till flera meter särskilt lämpliga. Alla varianter finns tillgängliga som ett praktiskt system som enkelt kan transporteras och inkluderar alla nödvändiga komponenter, inklusive ställfoten, fästmedel och naturligtvis själva flaggan. Dessa kan också beställas separat, så att du kan ändra motiven. Oberoende om du trycker din beachflagga med företagets logotyp, ett sommar- eller vintermotiv med de imponerande flaggorna, står de vid varje tillfälle i uppmärksamhetens medelpunkt. Den kraftiga ställfoten säkerställer att beachflaggan inte faller omkull. Dessutom kan du göra ställfoten tyngre, genom att använda lämplig förankringstyngd. Valfritt erbjuder vi matchande ankarspett, vilka ger bättre fäste i sand eller snö.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering