Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Bra

Trustpilot
Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Broschyrer

Bra

37 recensioner om

TrustpilotTrustpilot

TRYCKA KLASSISKA BROSCHYRER FÖR DITT REKLAMMÅL

Broschyrer är ett omtyckt instrument i marketing-mix och bidrar till att förverkliga ett brett spektrum av mål - från företagspresentation till produktmarknadsföring. Vare sig globalt företag, nationellt baserade små och medelstora företag eller lokal förening: Broschyrer kan användas på många sätt. Klassiker, som våra kunder tycker mycket om, är broschyrer i A4-format. Vi trycker alla broschyrer på exklusivt bildtryckpapper med häftning, bindning eller limning enligt önskemål. Dessutom kan vi trycka broshurer i små upplagor redan från ett exemplar!

BROSCHYREN VS. KATALOGER: HÄFTNING, BINDNING OCH KLISTRING

I vår onlineshop skiljer vi på broschyrer och kataloger enligt hur de häftas ihop. Medan vi häftar ihop broschyrer med häftklamrar, ringöglor, spiralbindning eller limfals, limmas alltid kataloger hos oss eller häftas ihop med en tråd. Om klamrar, bindning eller limning: Varje typ av bearbetning är stabil och erbjuder särskilda fördelar.

Oftast låter våra kunder trycka broschyrer med klammerhäftning, som stabilt kan hålla ihop 80 sidor plus omslag. Klamrar erbjuder fördelen, att sidorna kan slås upp nästan platt, och så att bilder och andra motiv kommer att se mycket bra ut. Dessutom är häftklamrar inte särskilt påfallande.

Men även andra häftningar har sina fördelar: Ringöglor passar utmärkt för hophäftning av broschyrer i pärmar eller snabbhäftning, spiralbindning är även känd som Wire-O-bindning, passar däremot utmärkt för bläddring och uppslagning av bestämda sidor. Några sidor kan du dessutom limma på botten. Fördelen: Det ser ut som sidorna hålls ihop av sig själva. Har du särskilt mycket innehåll, rekommenderar vi för övrigt kataloger med limbindning.

BESTÄLLA FÖRTRYCK FÖR BROSCHYRER

Du vill trycka en stor upplaga broschyrer, men du vill få en känsla av tryckresultatet i förväg? Vid varje beställning kan du som alternativ beställa ett provtryck layout (standplot), alltså en utskrift på bildtryckpapper, för att kontrollera sidornas ordningsföljd, positionering, utseende och andra kännetecken. Dessutom kan du begära ett färgprovtryck (titel-proof), en färgbindande utskrift av titelsidan på speciellt proof-papper.

Vanliga frågor om produkten "Broschyrer"

Vilket innehåll hör till en broschyr?

Det första du bör göra är att identifiera målgruppen, som du vill att broschyrerna ska riktas till. Baserat på detta kan du definiera typ av broschyr, t.ex. årsrapport, bildbroschyr, jubileumsskrift, kundtidning och mycket mer.

En bildbroschyr tar hänsyn till särskilda ämnen, som dina produkter/tjänster, företagets filosofi och marknadsposition. För att säkerställa att du inte glömmer några ämnen, finns det i vårt magasin en checklista med alla viktiga innehållspunkter. Viktigt: Tappa inte bort den röda tråden då får du en osammanhängande broschyr.

Följande innehåll ska ingå i en kundtidning: Introduktion, innehållsförteckning och utgivare. Dessutom har du tillräckligt med utrymme för dina egna rubriker som rapporter eller presentationer och introduktioner av produkter/tjänster. Andra ämnen kan vara aktuella nyheter, till exempel branschnyheter. Observera att din broschyr alltid ska vara informativ och underhållande samt ge läsaren mervärde. Den kan innehålla användbara tips om dina produkter eller råd i största allmänhet.

Hur ska en broschyr struktureras?

Broschyren är indelad i omslags- och insidor. Börja först med utformningen av titelsidan (framsidan). Gå sedan vidare till de inre sidorna börja med introduktionen och innehållsförteckningen på sidan tre. Dessa allmänna rubriker utgör den grundläggande ramen, som du kan bygga på med dina efterföljande, enskilda ämnen. Slutligen finns det en ytterligare omslagssida (baksida), som du kan designa enligt titelsidan.

Vilket filformat ska användas för broschyrdesignen?

Vi föredrar kontinuerliga, enskilda sidor i en PDF-fil, eftersom vi kan överta utskjutning av den inre delen för dig det vill säga arrangemang och placering av sidorna på tryckarket. Om du tidigare har arbetat med dubbla sidor i ditt valda layoutprogram, ber vi dig att sedan exportera dem som enskilda sidor.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering