15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Bra

Trustpilot
15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Glasögonputsdukar

GLASÖGONPUTSDUKAR MED TRYCK FÖR ABSOLUT GENOMBLICK

Stöd dock särskilt glasögonbäraren bland dina kunder: Låt trycka glasögonputsdukar och använd dessa målinriktat som reklamartiklar. Framför allt på väg ger du dina målgrupper med en tryckt glasögonputsduk för rengöring av synhjälp en glädje. Därför är det inte alltid man har en motsvarande rengöringsduk för glasögon till hands. Men inte bara glasögonbärare får användning av reklammedel. Även solglasögon rengörs skonande med glasögonputsdukar. Eftersom det händer för snabbt i vardagen att damm, smuts, ränder eller fukt också döljer utsikten. Om dina kunder har en mjuk glasögonputsduk med ett slående påtryck från ditt företag till hands, som hjälper dig att få en klar genomblick, kopplar du detta positivt till ditt märke. Använd därför praktiska mikrofiberdukar för dina reklamändamål som användbara presentartiklar och låt trycka glasögonputsdukar med din logotyp, önsketext eller ett individuellt utformat motiv.

Förresten: I kombination med solglasögon inklusive påtryck har du snabbt en vacker reklampresent beredd för soliga dagar.

OVANLIGT, MEN PRAKTISKT REKLAMMEDEL: GLASÖGONPUTSDUKAR MED TRYCK

Om du låter trycka glasögonputsdukar och vill använda dessa som reklammedel, ska du satsa på exklusiva mikrofiberdukar. Därför att de har många fördelar: I motsats till pappershanddukar och fuktiga glasögondukar är de mjukare och skonar glasögonglaset. Utan vatten eller kemi ger dessa dukar av mikrofiber åter en klar sikt. Dessutom kan de återanvändas flera gånger. Även optiker svärmar om mikrofiber, när det handlar om rep- och randfri rengöring av glasögon med äkta- och plastglasögon. Upptäck ett nytt reklamområde med mikrofiberdukar för ditt företag och tryck hos oss individuella glasögonputsdukar med tryck. Vi erbjuder dig två olika storlekar av putsdukar för glasögon för tryck. Leverans av rengöringsdukar sker alltid i enkelförpackning och dukarna kan direkt fördelas som praktiska reklamartiklar. Om du vill låta trycka glasögonputsdukar med tryck, återges dina reklammotiv på framsidan av glasögonputsdukarna i hög kvalitet, baksidan av dukarna förblir alltid utan tryck.

GLASÖGONPUTSDUKAR MED TRYCK FÖR RENGÖRING AV DISPLAYER, LINSER OCH YTOR

Om du vill låta trycka glasögonputsdukar med tryck, kan du naturligt använda dessa på andra sätt. Därför att mikrofiberdukar passar inte bara utmärkt för rengöring av glasögon. Även andra känsliga ytor som glas smeker det mjuka materialet. Så ska till exempel även speglar, displayer eller linser rengöras försiktigt Felaktig rengöring med en pappershandduk eller en fuktig trasa kan leda till fula strimmor. I värsta fall kan det bildas fina repor på ytan. Låt därför trycka glasögonputsdukar med din företagslogotyp, en slående slogan eller ditt kända reklammotiv och erbjud dina kunder och partners med dessa reklammedel ett praktisk alternativ till alla dukar.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering