Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Bra

Trustpilot
Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Paraplyer & regnjackor

PARAPLY MED TRYCK OCH ANNONSERA VID ALLA VÄDER

Låt inte dina kunder stå ute i regn, utan håll ett paraply i beredskap, precis som en reklamskärm. Om du önskar skugga, spänn lätt upp en solskärm, som presenterar ditt reklambudskap i solljuset. Vi trycker solskärm- eller paraply med ditt önskemotiv. Låt vänliga färger och din logotyp annonsera ditt Claim på skärmar för sig. Om du låter trycka ett paraply som nya reklamartiklar, kan dessa användas på många sätt förreklamändamål och därmed sätta subtila meddelanden.

PERFEKT REKLAMARTIKEL VID REGNVÄDER

Vill du ha reklamartiklar tryckta eller broderade för dina kunder, som inte bara ser bra ut utan också är praktiska? Då är du riktigt ute med våra vattentåliga regnponchos. Regnponchos kan rullas upp och är alltid till hands när vädret plötsligt förändras. I vår shop kan du beställa regnkläder bland i form av praktiska-regnponchos. Som förädling förses regnjackor med en etikett, som kan tryckas perfekt med din företagslogotyp eller med ett annat ändamålsorienterat motiv. Vill du hellre trycka regnjackor, som har en något högre kvalitet och som kan användas oftare, rekommenderar vi våra återanvändbara regnponchos. Vindskydden med huva kan förvaras i en robust boll med snäppkrokar, som snabbt och enkelt kan fästas i en ryggsäck eller handväska. Vi trycker motivet för ditt reklammedel väl synligt på yttersidan av den lilla bollen.

TRYCKTA SKÄRMAR SOM REKLAMBUDBÄRARE FÖR BRA SERVICE

Låt trycka ett paraply, spelar valet av skärmtyp bland annat målgrupper och produkter respektive tjänster för ditt företag en roll. Många företag föredrar som reklamartikel hopfällbart paraply, som passar bra i fickan eller ryggsäcken med den utdragbara stången. I gastronomibranschen är ett käpparaply med trähandtag praktiskt för gästgivaren som leder sina gäster torrt till taxin.
Om dina kunder har händerna fulla med inköpskassar eller bagage, uppskattas automatikparaplyet, som kunden fått som reklampresent. Slutligen underlättar automatiköppning med en hand. Dessutom är paraplyer med tryck reklambudbärare för bra service och säkerhet. Det visar en hög servicenivå när frisören ger den nystilade kunden ett paraply med tryck Det är ett bevis på en hög serviceberedskap, denna tjänst är minst lika viktig för hotellägare och pensionatidkare.
För receptionen kan du låta trycka paraplyer, som står klart som gästparaply för var och en som vill komma fram torr till sitt mål. Eller används som portiersparaply, för att ledsaga gäster torrt utomhus. Dessutom är reklamparaplyer attraktiva gåvor för att ingå ett kontrakt i många branscher som vill fokusera på service- eller säkerhetskonceptet. Till exempel för bilhandlare, fastighetsmäklare och försäkringsbyråer. Därvid kan du låta trycka det klassiska paraplyet, som bärs på pinnen, som ett lätt hopfällbart paraply.

TRYCKTA REGNJACKOR OCH TROTSA DÅLIGT VÄDER

Som reklammedel behöver det inte alltid vara tryckta paraplyer - även regnjackor skyddar mot dåligt väder och är fina reklampresenter för kunder, affärspartners eller medarbetare. De vattentäta kläderna med en huva säkerställer att regn inte tränger igenom resten av kläderna och att du kommer från A till B med dina fötter torra. De avslappnade jackorna är särskilt populära för fritidsaktiviteter, som vandring, eftersom båda händerna förblir fria. Vill du ha tryckta regnjackor, kan du i vår shop välja mellan olika modeller av vattentåliga reklamartiklar. Vänd-regnjackor är särskilt flexibla. Du kan beställa kläderna i olika färgkombinationer, till exempel i ädelt svart/silver eller den mer slående kombinationen av färgerna blå och gul.
Beroende på dina önskemål kan bärarna av regnjackor ha en färg, som är vänd utåt och en annan gång den andra. Vänd-regnjackor trycker vi för dig i två färger med din logotyp, slogan eller annat motiv. Regnjackor är Unisex-modeller och kan användas av både män och kvinnor. Dessutom rör det sig vid jackor om One-size-kläder. Detta öppnar för dig och ditt företag många möjligheter vid motiv-utformning för regnkläder. Dessutom sparar du värdefull tid, om du trycker regnjackor. Därför att du har möjlighet att snabbt och lätt beställa reklamartiklar för hela målgruppen på en gång.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering