Bra

Trustpilot

Pärmar

PÄRMAR MED TRYCK I DIN ÖNSKEDESIGN

Ordning på kontoret, men också i privatlivet, det är halva livet - så låter ett folkligt uttryck. Det är inte nödvändigtvis roligt, men även det visuella intrycket av ringpärmar från affären med kontorsmaterial eller pappershandeln kan också vara mer motiverande i sin utformning. Också som presentationsmappar t.ex. när du pratar med viktiga kunder ser professionellt utformade pärmar i företagsfärger mycket bättre ut, än vanliga standardmodeller. Detta kommer man ihåg! Så vad sägs om pärmar med tryck, med din individuella önskedesign på utsidan och på baksidan av pärmen? Du kan välja, om du bara vill trycka på framsidan eller om du också vill utforma baksidan. Under alla omständigheter kommer dina pärmar med tryck att bli ett bra blickfång, som man gärna tar fram för att sätta in lösa blad och dokument. Efter tryckning förädlar vi ytan och ger pärmarna en fin finish, till exempel med en blank folie eller en matt linnestruktur.

PÄRMAR MED TRYCK SOM ERBJUDER MER PLATS

Om du låter trycka pärmar hos oss, har du möjlighet att välja mellan olika varianter. Å ena sidan erbjuder vi dig klassiska pärmar med ringmekanism och å andra sidan ringpärmar med kombinationsmekanik. Båda varianterna har ett praktiskt grepphål i ryggen, vilket gör det lättare att ta pärmen ur hyllan/skåpet. Materialet som används för pärmarna är mycket robust, så du kan se fram emot en hållbar, högkvalitativ produkt. Förutom ryggbredd, fyllnadsnivå och efterbehandling kan du valfritt välja, om pärmarna i din företagsdesign ska ha visitkortsfickor eller bakfickor. Vid extern användning kan det således säkras, att all nödvändig information tillhandahålls och säkert förvaras.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering