15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Bra

Trustpilot
15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Presentpapper

TRYCKA PRESENTPAPPER: INDIVIDUELLA FÖRPACKNINGAR FÖR DINA PRESENTER

Stora eller små tillfällen för att bringa kunder eller anställda nöje och ge dem något som ger resultat om och om igen: Jubileum, födelsedagar eller bara ett tack för framgångsrikt samarbete är bara några exempel som passar för presenter. Varför inte trycka presentpapper med din egen utformade design? Även med en present är det första intrycket viktigt, det vill säga förpackningen. När du vill trycka ditt personliga brevpapper, kan du med val av motiv och papper påverka, om din present blir väl emottagen.

UTFORMA PRESENTFÖRPACKNINGAR FÖR PRESENTER MED INDIVIDUELL TOUCH

Speciellt vid jultid, när tiden för att ge en gåva når sin topp kan det vara värt att skilja sig från presentmängden med praktiska reklamartiklar eller exklusiva gåvor. Om dessa presenter dessutom är förpackade i individuellt tryckt presentpapper, sticker man även visuellt ut ur massan. När du låter trycka presentpapper, glöm inte att inkludera din företagsdesign vid utformningen. Då kopplar mottagaren snabbare ihop presenten med ditt företag. Det är bäst att lägga till ditt visitkort, så kommer dina kunder definitivt att veta vem avsändaren av den trevliga hälsningen är. Praktiskt: Vi trycker inte bara presentpapper för dig med din design, du kan också beställa andra tryckta produkter som flyers, block eller affischer till ditt företag i vår shop.

BESTÄLLA PRESENTPAPPER: FASTSTÄLLA FORMAT OCH PAPPER

Ditt beslut är alltså fattat: Tryckt presentpapper i dina företagsfärger kommer att användas som presentförpackning i framtiden. Fastställ ditt motiv och bestäm i vår shop din slutprodukt. När du vill beställa ditt presentpapper, kan du välja mellan olika format. Du kan också trycka ditt individuella presentpapper på en eller två sidor. Fördelen med tryck på två sidor: Presentpapper med två olika utformningar ökar användningsmöjligheterna för olika tillfällen. Vi trycker presentpapper redan från en upplaga på tio (tryckt på en sida) respektive 25 (tryckt på två sidor) ark. För briljant färgåtergivning av bilder och motiv rekommenderar vi tryck på bildtryckpapper. Den sista finishen kan ges för ditt papper med en matt eller blank yta. Om du vill trycka presentpapper, som man kan skriva eller stämpla på, bör du välja offsetpapper. Observera att ditt presentpapper inte levereras på rulle, utan plant liggande.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering