15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Bra

Trustpilot
15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Plattor av akrylglas

ÄDLA OCH MÅNGSIDIGT ANVÄNDBARA: SKYLTAR AV TRYCKT AKRYLGLAS

De finns i många entréer på läkarmottagningar, företagets huvudkontor eller kontorsbyggnader: Skyltar av akrylglas. De tryckta akryl- eller plexiglasplattorna är idealiska som företagsskyltar, praktikskyltar, kansliskyltar eller andra reklamskyltar. De kristallklara och blänkande plattorna vidarebefordrar ädel företagsinformation och ger en mycket speciell djupeffekt. Eftersom akrylplattorna ser ut som glas, ser de lika högkvalitativa ut, men samtidigt är de billigare, lättare och mindre känsliga för skador än den ömtåliga motsvarigheten. Intressant för alla som vill låta trycka på akrylglas är också, att plattorna används både inomhus och utomhus. Som informationsskyltar motstår tryckta plattor av PLEXIGLAS® alla väder. Inomhus tjänar de som dekorativa element och skapar bilder eller reklammeddelanden med en särskilt hög kvalitet. Begreppet PLEXIGLAS® är egentligen ett varumärke, men ofta jämställs materialet med akrylglas.

TRYCKA AKRYLGLAS I FÖLJANDE FORMAT

Om du vill trycka plattor av akrylglas, kan du välja mellan många olika format. Helt enligt dina önskemål kommer vi att trycka ditt eget utformade önskemotiv på kvadratiska plattor av PLEXIGLAS®, plattor i A-format eller på plattor i specialformat. Om du vill att ditt motiv ska se stort ut, kan vi trycka det på en 200 x 100 cm stor akrylglasskiva. Men även tryck av små skyltar, till exempel för att visa hus- eller rumsnummer är möjligt med formatet 30 x 30 cm. Du vill trycka en skiva av akrylglas, men kan inte hitta rätt storlek för ditt ändamål bland alla format? Inga problem! Förutom val av ett speciellt format, är det också möjligt med fri formatinmatning. Med detta alternativ bestämmer du själv formatet på själva skylten av akrylglas. Alla format är möjliga med en bredd mellan 20 cm och 118 cm samt en höjd på mellan 20 cm och 84 cm.

TRYCKA PLATTOR AV AKRYLGLAS OCH MONTERA DEM KORREKT

När vi trycker de transparenta skyltarna av akrylglas, gör vi det med UV-direkttryck. Ditt motiv trycks i omvänd ordning med högkvalitativa UV-färger på baksidan av akrylglasskivan och torkas med ultraviolett ljus. Därefter beläggs PLEXIGLAS®-skyltarna med vit färg över hela ytan för att ge trycket en ännu högre kontrast. Motivet ser strålande och färgstarkt ut på de färdiga skyltarna.

Beroende på vilken (mörk) yta du monterar akrylglasskivorna, blir de aningen ljusogenomsläppliga. För att undvika detta, kan du valfritt beställa fyra avståndshållare av metall för de tryckta skyltarna av akrylglas. Dessa säkerställer, att PLEXIGLAS®-skyltarna inte ligger direkt an mot väggen, utan kan placeras med ett mellanrum på ca. 2,0 cm. Detta gör ditt motiv ännu effektivare och ger en extra portion djupverkan. Om du vill trycka plattor av akrylglas, har du också möjlighet att förse skyltarna med hörnhål. Du får då akrylglasskyltarna med ett hål i vardera av de fyra hörnen, valfritt med en diameter på 4,0 eller 6,0 mm. Hörnhålen gör det lättare för dig att hänga upp skyltarna av PLEXIGLAS®.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering