Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Bra

Trustpilot
Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Magnetskyltar

TRYCKA INVIDUELLA MAGNETSKYLTAR OCH ANVÄNDA DEM SOM REKLAMYTOR

Oavsett om det gäller automatmagnetskylt, magnetskylt eller reklamyta är användningen av magnetskyltar mångsidig. Hos oss kan du låta trycka magnetskyltar och välja mellan många populära format och nästan i vilken form som helst. Skapa enkelt en individuell konturtillskärning mellan en bredd på 20 150 cm och en höjd på 20 60 cm. Även i de minsta upplagorna kan vi producera magnetskyltar för dig. Våra skyltar trycks på en sida och med fyrfärgstryck. Den magnetiska baksidan av folien förblir otryckt, men behandlas med en matt UV-lack. Detta skonar dessutom bakgrunden. Ytterligare fördelar med magnetfolie: Materialet är flexibelt, häftar perfekt mot metallytor och anpassar sig väl till små utbuktningar. Vid behov kan magnetskyltarna snabbt och enkelt bytas ut eller tas bort och rengöras. Vårt tips för en lång vidhäftning och livslängd för dina tryckta magnetskyltar: Använd en mjuk trasa med milt rengöringsmedel för skylten och bakgrunden och låt de rengjorda ytorna torka efteråt.

MAGNETSKYLTAR ETT BLICKKFÅNG INOM- OCH UTOMHUS

Som standard förädlas våra magnetskyltar med en robust PVC-beläggning, vilket förbättrar det visuella intrycket av de flexibla reklamytorna. Samtidigt säkerställer denna förädling större motståndskraft och möjliggör t.ex. problemlös användning som informationsskylt utomhus. Du kan inte endast beställa magnetskyltar i olika storlekar, på förfrågan rundar vi även enkelt av hörnen på dina tryckta skyltar. För alla som gillar det ännu mer individuellt: Hos oss får du även dina personliga magnetskyltar i ditt önskeformat. För detta behöver vi bara din tryckfil inklusive kontursnitt. Vi erbjuder även en datakontroll och vi kontrollerar din produkt, till exempel beträffande utskriftskvaliteten. Om det ska gå fort, kan du också använda vårt valfria alternativ - snabbtryck.

MÅNGSIDIG ANVÄNDNING TRYCKTA MAGNETSKYLTAR

Oavsett, om det är frågan om kortfristiga fordonstryck eller fastsättning på andra metallytor - magnetskyltar kan användas på många sätt. Fästs enkelt på bildörren eller på skoltavlan och magnetfolien hålls fast av sig själv. Viktiga informationsskyltar kan vid behov hängas upp och tas ner igen, till exempel, om sommar och vinter innebär olika öppettider. Men magnetskyltar passar inte bara som kortfristiga reklamskyltar. Tryckta med en rolig reklamfras eller tilltalande design, kan de också användas som give-aways för kunder eller mässbesökare. Så det kan faktiskt innebära, att ditt uppseendeväckande reklammeddelande blir kvar under en längre tid på dina kunders kylskåp. Men användningsmöjligheterna för magnetskyltar är ännu större: Ditt nästa framförande kan kryddas upp en aning. Visualisera sammanhangen på magnettavlan genom att placera och flytta de små magnetskyltarna. Detta är något som stannar kvar i minnet, när alla andra använder en Power-Point-presentation.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering