Bra

Trustpilot

Skrivbordsunderlägg

TRYCKA SKRIVBORDSUNDERLÄGG AV PAPPER

För många är skrivbordsunderlägg fortfarande ett måste på kontoret. Upplagorna i storformat gör inte bara skrivbordet gemytligare, de är praktiska för spontana anteckningar under ett telefonsamtal eller när du arbetar vid datorn.

Du kan trycka skrivbordsunderlägg hos oss i tre storlekar. A2 (59,4 cm x 42 cm),
A3 (42 cm x 29,7 cm) och i det mellanliggande måttet på 48,5 x 33,5 cm. För alla skrivbordsunderlägg använder vi offsetpapper, som är mellan 80 och 120 g/m² starkt, eller vitt recyclingpapper med en gramvikt på 80 g/m².

Populärast är hos våra kunder skrivbordsunderlägg i A2 med 80 g/m² offsetpapper.

LIMMA OCH SKYDDA SKRIVBORDSUNDERLÄGG

Om skrivbordsunderläggen ska limmas ovan, under, till höger eller vänster, kan du individuellt fastställa vid din beställning. Du kan även bestämma omfattningen. Vi erbjuder dig att välja mellan 25 och 50 blad per exemplar och vi producerar dina skrivbordsunderlägg från en upplaga på 50 styck.

Vi trycker varje skrivbordsunderlägg med ett stabilt grått maskinpapper på undersidan. Dessutom kan du förse skrivbordsunderläggen i A2-format med en skyddslist på den undre kanten.

DESIGN-IDÉER FÖR DINA SKRIVBORDSPÅLÄGG

Vid utformning av dina skrivbordsunderlägg kan du t.ex. vid behov orientera dina medarbetare eller kunder. Behöver de snarare en neutral bakgrund för ritning, rutad form för räkning eller är en blandning bäst? En idé är att utforma skrivbordsunderläggen som veckoplanerare, genom att planera in ett litet fält för varje dag. Dessutom kan du planera in att-göra-listor, plats för fasta möten och viktiga nummer. Även en kalender kan perfekt integreras i ett skrivbordsunderlägg. Vid utformningen finns det inga gränser för din kreativitet. För lätt design kan du ladda ner våra gratis förlagor och individualisera med dina egna firmafärger och din logotyp.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering