Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Bra

Trustpilot
Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Trästämpel

BESTÄLLA KLASSISKA TRÄSTÄMPLAR

Till den klassiska kontorsutrutningen hör förutom brevpapper, visitkort och block även stämplar. För även i den digitala tidsåldern används det lilla hjälpmedlet fortfarande som en företagsstämpel eller datumstämpel. Praktiska och utan krusiduller finns till exempel trästämplar gjorda av bokträ. Tack vare den angenäma ytan på handtaget och dess droppform, ligger träslaget särskilt bra i handen. Låt trycka trästämplar med egen logotyp och använd dem till exempel som adresstämpel för postförsändelser. En ytterligare fördel med stämplar: I efterhand kan du också stämpla dina kontaktuppgifter i en flyer eller broschyr.

LIKA INDIVIDUELLT SOM DITT FÖRETAG: TRÄSTÄMPLAR

Om du vill beställa individuella trästämplar, kan du även låta trycka motivstämplar, textstämplar eller logotypstämplar hos oss. Välj bara din produkt i lämplig storlek och skicka oss tryckdata med ditt utformade motiv. Du kan välja mellan olika rektangulära storlekar samt två runda stämplar. Vi lägger sedan din utformning på en stämpelplatta och fäster den ordentligt på trästämpeln. Har din adress eller logotyp ändrats? Inget problem. Du kan också beställa en enskild stämpelplatta som reservdel till din utslitna trästämpel. Så enkelt är det att uppdatera dina trästämplar.

FÖR ETT LÅNGVARIGT OCH PERSONLIGT STÄMPELAVTRYCK

Låt trycka trästämplar och lämna ett individuellt avtryck av ditt företag på stämpelbara ytor och produkter. För att du ska kunna använda trästämplarna direkt, beställ på en gång nödvändiga stämpeltillbehör. För stämpeldynor kan du valfritt välja mellan fyra olika färger. Använd röd stämpelfärg som en signal för viktiga eller varningsmeddelanden. Även med grön eller blå stämpelfärg kan du framhäva ditt motiv. För att diskret placera dina kontaktuppgifter eller integrera dem i en befintlig layout, rekommenderar vi en enkel svart stämpeldyna. Om du beställer trästämplar, beakta storleken på textplattan för att kunna placera några rader text på en sådan kompakt yta och för att bevara bokstävernas läsbarhet. För ett bra, läsbart resultat bör du åtminstone använda en teckenstorlek med 7 punkter och inte för filigrana teckensnitt för dina texter. Effekter som skuggor, övertoningar och transparenser kan inte heller genomföras för din trästämpel.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering