Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Bra

Trustpilot
Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Visitkort

Bra

37 recensioner om

TrustpilotTrustpilot

TRYCKA VISITKORT MED LÅNG LIVSLÄNGD

Långa samtal och korta smaltalks kan avrundas med utbyte av visitkort. Du kan bekräfta det positiva intrycket av en personlig konversation med ett högkvalitativt visitkort och även se till att intrycket varar tills nästa kontakt görs. För detta har vi särskilt uppmärksammat valet av våra papperssorter, förutom ett högkvalitativt urval av mycket stabilt papper. Så du kan uttrycka din personlighet och ge visitkort som håller länge!

PAPPERET GÖR DET: UPPVÄRDERA LÄTT VISITKORT

Med våra klassiska visitkort varierar urvalet av papper från uttrycksfullt bildtryckpapper via blankt Chromolux-papper till miljömedveten recyclingkartong. Därmed har du många möjligheter, att trycka visitkort som gör intryck. Den mest populära typen av papper i vår klassiska kategori bildtryckpapper med en gramvikt på
300 g/m²
. Den kännetecknas av hög stabilitet och intensiv färgåtergivning och passar perfekt för dem som ger ut stora mängder visitkort, t.ex. på evenemang, mässor och andra arrangemang. Vid mycket speciella tillfällen kan du sticka ut ur mängden med våra exklusiva visitkort. De ensidigt tryckta affärskorten tillverkas av starkt papper, så att de är ännu stabilare. Favoriten hos våra kunder är 290 g/m² diplomkartong, där färgerna återges särskilt intensivt på den briljantvita ytan.

DETALJER SOM ÄR VIKTIGT: RUNDA HÖRN, UV-LACK OCH TRYCKNING

När du låter trycka visitkort kan du boka en uppgradering samtidigt som du gör din beställning. För klassiska visitkort och visitkort med obestrukna papperstyper kan du välja en avrundning av hörn. Då kommer visitkortens hörn att rundas av efter utskrift, vilket gör dem bekväma att hålla i handen. Ett annat alternativ för att förbättra ditt företags flaggskepp är efterbehandling. Du kan ge klassiska visitkort en speciell touch med en glansig UV-lack eller en matt cellofanbeläggning med mjuk beröring. Partiell efterbehandling som varmfolieprägling kan användas för att framhäva enskilda element som t.ex. typsnitt eller logotypen i din design. Hot foil stamping skapar ett skimrande spegelutseende. Du kan ta reda på vad du ska tänka på när du skapar en partiell finish i tryckdata i vårt Hjälpscenter.

Tips: Du kan också skapa dina tryckdata med hjälp av våra mallar, som du kan ladda ner på respektive produktsida. Om du inte har tryckdata själv kan du utforma visitkort online. Med vårt designverktyg online kan du skapa dina visitkort i formatet 8,5 x 5,5 cm direkt i din webbläsare. Därefter kan du välja mellan olika papper och andra alternativ, till exempel efterbehandling eller avrundning av hörn.

De vanligaste formaten för visitkort i översikt

Storlek i cmKrävande pixlar vid 300 dpi
8,5 x 5,51. 004 x 650
9,0 x 5,01,063 x 591
5,5 x 5,5650 x 650

Vanliga frågor om produkten "Visitkort"

Kan jag skriva ut på fram- och baksidan av mitt visitkort?

Våra dubbelsidiga visitkort är tryckta på fram- och baksidan. I vår onlineshop kan du också välja enkelsidigt tryckta visitkort. Dessa visitkort trycks bara på framsidan.

Kan jag även hitta visitkort med färgsnitt hos Onlineprinters?

Ja. Vi säljer så kallade Multiloft visitkort. Dessa är särskilt lämpliga, om du föredrar hög stabilitet. Kärnan är färgad, omgiven av två vita lager papper och finns i elva olika färger.

I vilken programvara ska jag helst förbereda mina tryckdata?

För nästan alla produkter kan du hämta en lämplig förlaga i PSD- eller INDD-format för Photoshop eller InDesign på produktsidan och individualisera efter dina önskemål. Vi rekommenderar även dessa layoutprogram, när du utformar dina tryckprodukter. Tryckdata är viktigare än det program du utformar med. I våra tryckdataanvisningar hittar du en checklista, som kan hjälpa till med att skapa korrekta tryckdata. Skicka oss dina slutliga tryckdata helst i PDF-format; även JPEG och TIFF accepteras. Det går ännu enklare med vårt online-utformningsverktyg. Här kan du utforma dina visitkort utan någon extra programvara och utan grafiska kunskaper. Eller använd vår designservice. Här står våra valfria designexperter gärna till ditt förfogande, för att uppfylla dina designönskemål.

Kan jag låta trycka visitkort på ett särskilt papper?

Självklart kan du även låta trycka exklusiva visitkort i vår onlineshop. Vad sägs om att få dina kontaktuppgifter på en hamrad kartong? Den matta, strukturerade ytan har en särskilt exklusiv effekt. Elegant i utseende och extravagant i känsla - detta är Gmund-papper i vår Onlineprinters Art Classics. Fina linjer och strukturer i kombination med diskreta färger kännetecknar pappren Renaissance, Baroque, Rococo och Modern Art. Det kommer att bli glänsande med papperstyperna CHROMOLUX® Pearl och Magic Chrome, vilka gör dina visitkort till mycket speciella blickfångare. Bolla med materialet respektive en glansig framsida och framhäv skickligt handstilar eller logotyper. Det går att skriva eller stämpla på den matt bestrukna baksidan. Ytterligare förädlingar är inte nödvändiga för dessa papper. Du gillar det färgglada? Du kan lägga tonvikt på färgerna med våra Multiloft-visitkort på ett helt annat sätt. Multiloft-pappret i tre skikt är särskilt stabilt med en gramvikt på 750 g/m². Visitkort blir dock bara märkbara genom färgkärnan i mitten.

Hur garanteras en hög tryckkvalitet tekniskt?

Vårt tryckeri började redan år 2006 satsa på en enhetlig kvalitetsstandard och kvalitetssäkring inom tryck. Både vårt offsettryck (ProcessStandard Offset PSO) och även vår tryck-vidarebearbetning och vårt digitaltryck (ProcessStandard Digital PSD) är certifierade. Dessutom arbetar vi systematiskt med toppmoderna maskiner och utbildar våra medarbetare regelbundet för att säkerställa en konsekvent hög tryckkvalitet. Detta är särskilt viktigt för återkommande beställningar, såsom visitkort, som beställs flera gånger om året. Därmed ska de tryckta företagsfärgerna återges på samma sätt vid varje tryckuppdrag.

Kan jag som privatperson beställa visitkort hos ONLINEPRINTERS?

Hos ONLINEPPRINTES finns ett stort urval av olika visitkort, som kan beställas i stora och små upplagor. Särskilt praktiskt för privatpersoner: Beroende av produkt kan du beställa individuella visitkort från tio, 25 eller 100 styck.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering