bild av
Reklam att bära – använd exklusiva kläder som reklamartikel | Onlineprinters
Över 1 miljon nöjda kunder
Gratis leverans
Snabbtryck & expressleverans

08 55 11 49 47   Må-fr 8-18:00

Reklam att bära – använd exklusiva kläder som reklamartikel

Vi börjar med dig, när vi startar en färggrann reklamvår med mer än 100 nya artiklar. I vårt klädsortiment hittar du från och med nu ett flertal exklusiva och tryckbara textilier. Vare sig små eller stora mängder, för vinter eller sommar, till vardags eller som arbetskläder - hos oss hittar du det som passar ditt företag.

Ett plagg – två tryckmotiv

Upptäck möjligheterna med textiltryck och övertyga dig om hur praktisk och effektiv denna trendiga reklamform kan vara. Välj dina favoriter bland många olika ljusa färger och olika märken som B&C Collection eller Fruit of the Loom. Beroende på plagg kan låta trycka på fram- och/eller baksidan med max. två olika motiv. Så kan t.ex. din företagslogotyp pryda en sida och en reklamslogan eller en slående fras den andra sidan av ditt plagg.

Screentrycksförfarande, små upplagor och storleksmix

Vi trycker dina motiv genom att använda ett högkvalitativt screentrycksförfarande. Detta säkrar, att du och dina kunder får njuta av dem under en lång tid. Med andra metoder kan delar av trycket lossna eller flagna av efter upprepade tvättningar - en irriterande effekt som du undviker med textilier från Onlineprinters. Våra tryckta plagg kan beställas i en individuell storlekskombination - vid behov, även i en liten upplaga. Om du inte är säker vilka storlekar och vilken kvantitet som behövs för ditt team, kan du börja med att beställa otryckta prover.

Upptäck tryckta T-shirts

Oavsett raka eller figursydda snitt, kort- eller långärmade, runda hals- eller V-utskärningar – i vår shop hittar du T-shirts för herrar, damer och barn samt exklusiva tank-tops utan ärmar, för riktigt varma sommardagar.

Elegant på väg med tryckta poloshirts

Vi trycker klädklassikern poloshirts med ditt motiv i olika färger – på begäran på såväl fram- som baksidan samt med olika grafik respektive texter. Välj mellan olika färger och stilar, vad som passar dig och ditt företag.

Det första intrycket räknas: Skjortor och blusar

Samstäm ert yttre och skapa ett bra intryck hos kunder och partners med högkvalitativa och snygga kläder. Utrusta helt enkelt dina medarbetare med tryckta skjortor och blusar.

Sweatshirts och hoodies: Perfekt till vardags

Du behöver plagg som samtidigt är bekväma, avslappnade och sportiga? Då är du på rätt spår med våra tryckta sweatshirts och hoodies. Oberoende om de är för vardagen, på arbetet eller till sport – de passar mycket bra för många aktiviteter.

Perfekt förberedda för alla väder – med våra jackor och västar

Som särskilt exklusiv reklampresent kan du låta trycka jackor och västar med ditt individuella motiv. Således gör du inte bara ett modeuttalande, utan är också väl förberedd för väder och vind.

Vill du ha mer? Ta då en titt i vår kategori Reklamartiklar och hitta ännu fler praktiska produkter med vilka du kan placera ditt varumärke i blickfånget.