Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Bra

Trustpilot
Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Entréarmbanb

TRYCKA ENTRÉARMBAND - FÖR KONCERTER, MÄSSOR ETC.

Kontrollarmbanden är alltid användbara, när de används för ett evenemang ett inhägnat område eller i ett slutet inomhusområde och du vill snabbt kontrollera de inkommande personerna. Entréarmband kan även erbjudas vid gratisevenemang, om du vill kontrollera eller veta hur många gäster som kommit in. Banden kan visas på handleden och kan inte ges vidare till tredje part tack vare olika låstekniker. Om du låter trycka kostnadspliktiga entréarmband för ditt evenemang och önskar ge ett kontrollarmband till respektive besökare vid ingången samt fästa det direkt runt armen, så säkerställer du, att endast gäster som bär ett entréband har tillträde. Vanligtvis trycks entréband för konserter, festivaler, mässor eller liknande evenemang. Det är så du möter dina besökare. Genom att de bär tryckta armband, kan du inte tappa bort några entrébiljetter, som du ska redovisa alternativt, att besökare ska visa upp vid en ny entrékontroll.

RIV- OCH VATTENTÅLIGT MATERIAL FÖR ENTRÉARMBAND

Entréarmband av Tyvek® kan tryckas fyrfärgat och har ett pappersliknande utseende. De kan rivas som papper, men är däremot både riv- och vattentåliga. Kontrollarmbanden är lätta att bära på handleden och skyddas av en perforerad självhäftande yta mot att överlämnas vidare till tredje part. Därmed kan tryckta entréarmband av Tyvek® inte ges vidare utan synliga spår. Vi trycker entréarmbanden för bättre översikt med en fortlöpande numrering. Om du vill ha kontrollband i färg, kan du låta trycka entréband av Tyvek® hos oss i en färg. Här har du fördelen, att du kan beställa banden direkt vid beställningen med neonfärg, guld, silver, röd, blå eller i annan färg. Vi rekommenderar dig att låta trycka Tyvek®-entréarmband, om du planerar ett dagsjippo eller gratis evenemang.

OMTYCKTA TYGARMBAND MED HÖG BÄRKOMFORT

Våra entréarmband av tyg består av polyester-satin. Detta material är även känt från nyckelband. Låset är en plastring, som endast kan skjutas i en riktning med små krokar. Således är inga tänger nödvändiga vid stängning och tygbanden kan inte öppnas genom att trycka tillbaka ringen. Tack vare materialet och dess kvalitet verkar tygband något exklusivare än pappersliknande och billigare band. De vävda entréarmbanden av tyg är slitstarka och robusta och känns sammetsmjuka på huden. De något dyrare entréarmbanden av tyg har i praktiken framför allt visat framfötter i samband med exklusiva evenemang som pågår under flera dagar.

TRYCKA ENTRÉARMBAND SOM REKLAMMEDIUM, VILKA VÄCKER MINNEN

Det emotionella värdet i exklusiva entréarmband av tyg för besökare ska inte underskattas. Det är inte utan anledning som passionerade festivalbesökare bär sina festivalband runt handleden långt efter evenemanget och använder dessa även till vardags som armband. Även kreativa mässor eller liknande evenemang använder allt mer entréarmband av tyg i stället för entrébiljetter. Fördelarna: Det vävda tyget av polyester-satin ligger angenämt på huden, är vattentåligt och därmed hållbart förutom att det förmedlar en viss exklusivitet vare sin. Dessutom kan banden ses som ett extra reklammedium som dina gäster bär iögonfallande på sina handleder.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering