Bra

Trustpilot

Fritt konfigurerbara förpackningar: tryckta

Förpackningar som allroundtalanger

Du letar efter en förpackning för dina produkter, give-aways eller (reklam-)presenter? Då är våra fäll-, kudd- och vikbara lådor det exakt vad du behöver. Du kan fritt konfigurera förpackningarnas mått för att på så sätt fastställa passande storlek för dig. Ange helt enkelt innermåttets längd, höjd och bredd.

Med förpackningar förpackar du inte bara något. En förpackning kan vara mycket mera. Tack vare den skyddas innehållet enklast mot yttre påverkan som damm, fukt och ljus. Många av våra förpackningar kan särskilt enkelt staplas och är därför perfekta för transport eller för platsbesparande lagring. Men även för varupresentation i detaljhandel kan förpackningarna skapa framgång: Fällådor kan exempelvis perfekt staplas, medan upphängningslådor enkelt kan hängas upp. För en försäljningsvara blir förpackningen en upphängningsskylt den är ju trots allt det första som kunden ser. Förpackningar kan tryckas runtom: Du kan följaktligen använda hela utsidan som informations- eller reklamyta. Om du trycker på en tilltalande design, reklam för ytterligare produkter eller servicetips, bestämmer du själv. Det finns även rikligt med plats för märkning av innehållet.

Med en förpackning kan du inte bara förpacka försäljningsvaror som kosmetika, läkemedel eller elektronik, utan även presentartiklar som små flaskor eller redan inpackade praliner och kaffe. Dina reklampresenter till partners och mångåriga kunder verkar ännu mer värdefulla tack vare en individuellt utformad förpackning. Som Goodie-Bag för Give-aways på evenemang övertygar förpackningar som äkta blickfångare och med bärhandtag är de dessutom ännu mer praktiska.

FAQ OM PRODUKTFÖRPACKNINGAR

Kan jag beställa en förpackning som är särskilt skräddarsydd?

En fritt konfigurerad förpackning kan du även beställa särskilt som prov.

Från när lönar det sig att låta tillverka individuella förpackningar?

Vi erbjuder fritt konfigurerade förpackningar redan från 100 styck. Dessa små upplagor är särskilt attraktiva för förpackning av handgjorda produkter eller reklampresenter för särskilda tillfällen och evenemang. Din handgjorda produkt får tack vare passande låda med dess individuella design ett särskilt egenvärde. Dessutom kan produkterna presenteras både iögonfallande och professionellt på detta sätt. Tack vare enkel och snabb lådmontering sparar du dessutom tid jämfört med förpackning med presentpapper.

Hur anger jag mått för min förpackning korrekt?

Du kan själv fastställa längd, bredd och höjd. Men beakta, att det rör sig om förpackningarnas innermått. Av tekniska skäl kan inte alla minimi- och maxvärden kombineras med varandra.

I vilka storlekar kan maskinen tillverka kartonger?

Våra förpackningar är skräddarsydda, vilket innebär, att du kan själv fastställa storleken (längd/höjd/bredd). Minimi- och maximalstorlek är beroende av respektive produkt.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering