Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Bra

Trustpilot
Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Inbjudningskort

FÖR SPECIELLA TILLFÄLLEN: LÅTA TRYCKA PERSONLIGA INBJUDNINGSKORT

I vår tid är det inte längre ett problem att snabbt skicka en måltidsinbjudan med e-post, acceptera att komma på födelsedag med textmeddelande från din smartphone. Det finns dock tillfällen, när man vill skicka tryckta inbjudningskort och skicka iväg dem med konventionell postbefordran. Till dessa tillfällen räknas exempelvis jämna födelsedagar, bröllop, konfirmation och sakrament, skolstart eller dop. Men även inom affärsmässiga områden finns det många tillfällen då det lönar sig att trycka inbjudningskort och skicka dem i vackra kuvert med postbefordran till affärspartners, kunder eller medarbetare: Till exempel för ett kommande företagsjubileum, det årliga julfirandet, alternativt för sommarfesten eller för den kommande öppet hus dagen. Oberoende för vilket tillfälle du vill beställa inbjudningskort: Inte bara förväntan på själva tillfället väcker positiva känslor. Även synupplevelsen, som korten bär med sig till mottagaren, din lyckade design samt den perfekta kvaliteten hos våra olika papper, sörjer för att inbjudningskorten övertygar. Kort med en smakfull och lämplig layout har effekten, att de ofta blir kvar på skrivbordet eller hänger på anslagstavlan mycket längre än bara fram till dagen för det tillkännagivna evenemanget. Bästa exemplet är utskickade kort med bröllopsinbjudan från dina kära vänner.

JA JAG VILL: LÅTA TRYCKA INDIVIDUELLT UTFORMADE INBJUDNINGSKORT

Om du har bestämt dig inför din nästa fest att låta trycka egenutformade inbjudningskort, handlar det om den konkreta utformningen av layout och innehåll. Den viktigaste informationen kan täckas med de fem frågeställningarna: Vem, vad, varför, när och var. Vid den optiska utformningen av inbjudningskort finns det inga givna gränser, så länge uppgifterna till tryckdata alltid beaktas. Dessa hittar du i vår online-shop på produktsidorna för motsvarande kort. Beroende på tillfälle kan motivet på framsidan vara snarare diskret eller färgstark och uppseendeväckande. Viktigt är bara, att designen på ytter- och innersida passar ihop med använda färger, bokstäver, bilder samt designelement och är övergripande balanserad - mindre är ofta mer. Vid ett speciellt tillfälle som ett dop, en företagsfest, en födelsedag eller ett jubileum är kursiva bokstäver mycket omtyckta. För bröllopsinbjudningar finns det till och med speciella bröllopsteckensnitt, för att bröllopskorten ska verka särskilt festliga och romantiska. På affärsmässiga inbjudningskort trycker du helst din logotyp, slogan samt din fullständiga företagsadress. En kontaktperson för allehanda frågor är också en användbar information och gör det enklare för kortets mottagare att kontakta dig.

PASSANDE FORMAT FÖR DINA INBJUDNINGAR

I vår onlineshop kan du beställa inbjudningskort i många olika format såväl i stående som även i liggande format. De båda vanligaste formaten är A6 och A65. Iögonfallande format, som t.ex. fyrkantiga inbjudningskort har däremot effekten, att de även är särskilt uppseendeväckande. Vikta kort är första valet angående inbjudningskort. De ger tillräckligt utrymme för att få plats med all information utan att verka överbelastade. Är festen till vilken du bjudit in dina gäster mer informell, kan det även räckta med ett enkelt vykort som inbjudningskort. Här har du möjligheten att låta trycka helt speciella inbjudningskort, därför att de ensidiga korten erbjuds också i runda och ovala format. Dessutom kan du förse inbjudningarna i vykortsformat med en partiell förädling med blankt UV-lack, relieflack eller silverfolie. Beträffande våra vanliga vikta kort och vykort hittar du i vår onlineshop ett stort urval av papperstyper med olika gramvikter. Oavsett om det är frågan om bildtryckpapper, kromkartong eller Splendorlux: Välj helt enkelt passande gramvikt för din privata födelsedagsinbjudan eller affärsmässiga företagsfest-inbjudan. Om du önskar, förser vi gärna de beställda korten med en extra förädling såsom en blank eller matt cellofanering, Soft-Touch-cellofanering eller blankt UV-lack. Ytterligare ädla och exklusiva papper som linnekartong eller Vergé Beige från firma Gmund hittar du under våra exklusiva vikta kort.

UTFORMA INBJUDNINGSKORT ENKELT ONLINE

Det har aldrig varit lika enkelt att låta trycka inbjudningskort: Med vårt onlinetool utformar du dina inbjudningskort, gratulationskort eller tackkort direkt på vår webbplats. Detta går snabbt och enkelt med våra förlagor och ger dig likväl alla möjligheter till anpassning av dina kort beträffande individuell design och placering av ditt önskade motiv på framsidan. Du kan både utforma enkla vykort och exklusiva vikta kort i Online-utformningsverktyget. Dina individuella önskemål och föreställningar kan du vid utformning och tryck av inbjudningskort realisera i de vanliga formaten A65 och A6. Anpassa enkelt färger, bokstäver samt stil på inbjudningskorten med våra förlagor helt enligt dina idéer. Naturligtvis kan du även trycka din logotyp på inbjudningskorten och förse dem på fram- och baksida samt vid uppfällbara kort i innerdelen med individuella bilder. Har du avslutat anpassningen av förlagan, får du en färdig PDF-fil (dina tryckdata). Det som fortfarande fattas, är passande kuvert. Dem kan du naturligtvis även beställa i bästa kvalitet och i många olika format i vår onlineshop.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering