Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Bra

Trustpilot
Vi firar och du sparar: 15 % på posters och affischer fram till den 30 juni 2024 – Kod: HAPPYPOSTER-15

Menyer

GASTRONOMI: TRYCKA TILLTALANDE DRYCKES- OCH MATMENYER MED DIN LOGOTYP

Om du vill trycka dryckes- och matmenyer, finns det inga gränser för din fantasi! Menyerna finns i många olika format, med olika typer av bindning och efterbehandling.
Beroende på storlek och stil på gastronomin kan du välja mellan spiralmenyer, falsade menyer, häftade menyer eller menyer i form av papperstabletter.
Om du vill trycka separata dryckesmenyer, kan matmenyerna som erbjuds naturligtvis också utformas för detta ändamål och hela utbudet av drycker presenteras för gästerna på ett tilltalande sätt.
Om du vill trycka dryckes- och matmenyer, finns det inga gränser för din fantasi! Menyerna finns i många olika format, med olika typer av bindning och efterbehandling. Beroende på storlek och stil på gastronomin kan du välja mellan spiralmenyer, falsade menyer, häftade menyer eller menyer i form av papperstabletter. Om du vill trycka separata dryckesmenyer, kan matmenyerna som erbjuds naturligtvis också utformas för detta ändamål och hela utbudet av drycker presenteras för gästerna på ett tilltalande sätt.

TRYCKA PASSANDE MENYER FÖR VARJE TILLFÄLLE

Du vill bara erbjuda ett litet urval av drycker och mat eller helt enkelt komplettera de befintliga menyerna med säsongens rätter? Inga problem! Låt trycka enkla menyer.
Menyerna består av pappersark som är individuellt tryckta på fram- och baksidan enligt dina önskemål och finns i formaten A6, A5, A4, A3 och A 65.
Om du vill uppmärksamma dagliga menyer eller veckovisa kampanjer, kan du också trycka papperstabletter som menyer. Så här övertygar dina menyer vid första anblicken.

VAL AV RIKTIGT PAPPER FÖR DINA MENYER OCH DRYCKESMENYER

Vare sig restaurang, bar eller klubb, oavsett om du trycker mat- eller dryckesmenyer: dessa bidrar väsentligt till restaurangens första intryck jämte image och är lika individuella som själva platsen.
Därför kan du, när du trycker menyer, inte bara välja mellan olika varianter och format, utan även olika papperstyper och gramvikter.
Ofta gäller: Ju tjockare sidorna är på mat- och dryckesmenyerna, desto högre kvalitet på matstället. Beroende på dryckes- och matmenyvarianterna kan du välja mellan bildtryckpapper i gramvikter på 170 g/m², 250 g/m², 300 g/m² och 400 g/m². För att få ett intryck av färgerna och papperskvaliteten, rekommenderar vi ett kontrolltryck eller även vår pappersprovbok.
Papperstabletterna kan utformas på ett synnerligen mångsidigt sätt. De erbjuds både i bildtrycks- och offsetpapper samt i plastfilm och linnekartong.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering