15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Bra

Trustpilot
15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Kylskåpsmagneter

PRAKTISKT OCH SAMTIDIGT VACKERT: TRYCKA KYLSKÅPSMAGNETER NU

Vem tycker inte om ett vänligt meddelande på en anteckningslapp på kylskåpet, när han eller hon kommer in i köket? Men vad händer, om meddelandet inte kommer fram, eftersom anteckningslappen inte längre är kvar på kylskåpsdörren, utan ligger på golvet? Sätts lappen fast med kylskåpsmagneter, kan detta inte hända. Naturligtvis kan de praktiska små hjälpmedlen inte bara fästas på kylskåp, magneterna häftar även på bilar, på värmeelement eller whiteboards. Den enda förutsättningen för deras fastsättning är att ytan, på vilken de ska fästa, är metallisk och därför magnetisk. Större magneter är inte bara lämpliga för att fästa anteckningar, meddelanden eller för dekoration, utan kan även tryckas med en trevlig slogan. Den som låter trycka kylskåpsmagneter, får därmed ett reklammedium, som har en stödfunktion och som samtidigt är mycket dekorativa, om de är riktigt utformade och trycks i bra kvalitet Därför är magnetiska reklamartiklar även mycket omtyckta av många företag. I vårt sortiment hittar du runda och fyrkantiga magneter i respektive tre olika storlekar.

KYLSKÅPSMAGNETER: REKLAMARTIKEL MED ATTRAKTIONSKRAFT

Om du trycker kylskåpsmagneter, har du perfekta presentartiklar till hands. De kan till exempel mycket enkelt delas ut på mässor eller direkt i kassan. Vid utformning av reklammagneterna kan du släppa loss dina idéer. Tryck de små kylskåpsmagneterna med din företagslogotyp. Eller beställ större magneter. Dessa ger extra plats för ett fint slagord, ett foto eller ett annat företagsrelevant motiv. Eftersom ett bra foto förmedlar känslor, är reklammagneter särskilt övertygande, om de ges bort i form av fotomagneter, så att fotot täcker magnetens hela yta. Kunder och intressenter använder fotomagneter med ett vackert motiv gärna på kylskåpet i köket eller på en annan plats, för att sätta fast lappar med anteckningar, uppgifter eller dina favoritfoton. Och de har alltid ditt varumärke eller din produkt i synfältet. Gör din present till ett blickfång i hushållet genom att låta trycka vackra reklam- och fotomagneter som reklamartiklar.

SKAPA INDIVIDUELL DESIGN OCH LÅT TRYCKA KYLSKÅPSMAGNETER

Våra runda och fyrkantiga kylskåpsmagneter består av en knapp som du kan utforma individuellt och låta trycka med ditt motiv samt en häftmagnet som är fastsatt på baksidan. I motsats till våra magnetstickers eller en sedvanlig foliemagnet har kylskåpsmagneter en större volym. Detta säkerställer, att de inte enkelt kan böjas eller till och med brytas. Om du trycker kylskåpsmagneter, förädlas framsidan med foliekaschering. Därmed skyddas det tryckta reklambudskapet mot skador, nötning och smuts. I beställningsprocessen kan du dessutom välja, om magnetens yta ska ha en matt eller blank optik.

Utvecklar du designen med vilken vi ska trycka kylskåpsmagneter, har vi ett par tips som ska beaktas vid upprättande av tryckdata för kylskåpsmagneterna såsom att en extra kant på 5,0 mm ska läggas till slutformatet runtom. Denna kant viks inåt under produktion av reklamartiklarna och sätts fast på magnetens baksida. Den extra kanten är därmed bara delvis synlig och har i bästa fall samma färg som övrigbakgrund på reklammagneten. Alla (viktiga) utformningselement för reklam, såsom din företagslogotyp, ett foto på din produkt eller ett lustigt slagord ska placeras i synligt tryckområde. Vårt utformningstips: Vill du låta trycka runda magneter med ett cirkelformat motiv, rekommenderar vi knappar från en storlek på 3,7 cm. Annars kan kvaliteten bli lidande, när vi trycker kylskåpsmagneter. Därför kan det motivet på små magneter ibland ocentrerat.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering