Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Bra

Trustpilot
Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Knappar med nållåsning

LÅTA TRYCKA INDIVIDUELLA KNAPPAR

Reklamen har aldrig varit så attraktiv eller smittsam. Oavsett om magnetknappar, nålknappar, spegelknappar eller flasköppnarknappar, de små tryckta reklamartiklarna är lätta att distribuera och presenterar din reklam direkt vid första anblicken. Utöka din marknadsföringsmix och distribuera den på nästa mässa förutom med reklampresent-klassikerna som gummibjörnar eller kulspetspennor även med andra påfallande presentartiklar i fin design till besökare. Därför rekommenderar vi dig att låta trycka individuellt utformade knappar. De små reklamartiklarna i fin kvalitet hittar du i vår shop i olika utföranden. De mest kända är knappar med nållåsning. De kan enkelt fästas på en T-shirt, jacka eller ficka och är lika enkla att lossa. Framför allt på festivaler och konserter är runda påsticksknappar (med en diameter på 2,5 cm) nästan oumbärliga. Där pryder olika bandnamn, bandlogotyper, korta slagord eller andra roliga motiv de tryckta knapparna. Naturligtvis kan du beställa nålknappar som reklammedium för andra ändamål, därför att det finns knappar inte bara i det klassiska runda, utan även i ett fyrkantigt utförande. I vår shop kan du välja mellan olika knappstorlekar. Passande till din idé respektive ditt färdiga motiv hittar du runda påsticksknappar i fyra storlekar från 2,5 till 7,5 cm. Angående fyrkantiga påsticksknappar kan du beställa två fyrkantsvarianter (4,0 x 4,0 cm resp. 5,2 x 5,2 cm) samt en rektangulär variant (6,8 x 4,4 cm). Varför inte låta trycka knappar som förutom din egen logotyp visar ett snärtigt slagord eller en lustig bild? På så sätt kan reklam vara kul och mottagare av påsticksknappar fäster gärna presentreklamen på sina kläder eller väskor.

Medan påsticksknappar sätts fast med en nål och bärs för det mesta av personerna som fått dem, häftar våra magnetknappar, som namnet redan säger, magnetiskt. Därför passar knapparna perfekt, att sättas fast vid inredningsföremål såsom kylskåp, anslagstavlor eller värmeelement. Vill du låta trycka magnetiska knappar, kan du vid din beställning välja mellan kylskåpsmagneter och magnetstickers. De senare är något tunnare och mer böjbara än de formstabila kylskåpsmagneterna, eftersom det inte finns någon häftmagnet på deras baksida, utan endast magnetfolie. Naturligtvis kan ditt utformade motiv optimalt tryckas på båda typer av magnetknappar.

ETT PIN, TVÅ FUNKTIONER: TRYCKA PÅ TVÅ-I-ETT -KNAPPAR

Mer praktiskt kan det knappt bli. Förutom de vackra påsticksknapparna med nål, kan du låta trycka helt unika två-i-ett knappar hos oss. Flasköppnarknappar och spegelknappar visar inte bara din reklam; ytan rymmer en ytterligare tilläggsfunktion: Som namnet redan avslöjar, kan flasköppnarknapparna användas som flasköppnare, eftersom de på baksidan har en motsvarande formad öppning. Och eftersom de är så användbara och praktiska genom sitt platta format och sin storlek på 5,6 cm i diameter, används tryckta knappar gärna om och om igen. Låt då trycka flasköppnarknappar och lägg dessa på bordet vid nästa presentation, mässa eller firmafest. På nolltid fästs de små reklamartiklarna med ett vackert motiv på en synlig plats och hittar så sin väg in i hushåll och på fest hos dina kunder och medarbetare.

Framför allt bland kvinnor åtnjuter spegelknapparna stor popularitet. Medan vi, liksom med flasköppnarknapparna, trycker ditt önskemotiv på framsidan, finns det en spegel på baksidan av denna knapp. Varje ingrepp i handväskan och varje användning av spegelknappen framhäver även din reklam. De runda knapparna har en fin kvalitet och är 5,6 cm stora. Alltså tillräckligt med plats, för att du kan låta trycka din logotyp, din slogan, ett slagord eller en bild som motiv på knapparna. Vill du låta trycka två-i-ett-knappar, har du möjligheten som beträffande alla andra knappar, att beställa dem i olika mängder. Beroende på hur många knappar du behöver, kan du vid beställningen välja ett antal fr.o.m. 25 till 10 000 st.

SKAPA DESIGN OCH LÅTA TRYCKA KNAPPAR MED DENSAMMA

Har du bestämt dig för att som presentreklam låta trycka en bestämd mängd individuella knappar, blir det fråga om utformning av motiv respektive reklambudskap. Vare sig det rör sig om påsticksknappar, magnetknappar, flasköppnarknappar eller spegelknappar, så trycker vi alla knappar med fyrfärgstryck på en sida för dig. För att trycka din utformning på reklamknapparna, förädlas framsidan av knapparna under produktion genom en foliekaschering. Detta skyddar knappar och motiv mot fukt, smuts och skador. Om du beställer knappar, kan du bestämma, om du önskar foliekaschering i matt eller blankt utförande. Vid utformning av motiv för reklamknappar finns det nästan inga gränser för fantasin. Som knappdesigner kan du beroende på tillfälle bestämma dig för, om vi endast ska trycka din företagslogotyp på knapparna eller ett särskilt bildmotiv alternativt ett passande slagord. Färgurvalet som du till ditt förfogande för att låta trycka knappar, riktar sig vanligtvis motreklamkampanjens ändamål eller din företagsidentitet. En alldeles speciell effekt får man med fotoknappar. För dessa speciellt utformade knappar används inte bara en eller flera enskilda färger som bakgrund, utan ett komplett foto som motiv trycks också på reklam. Ibland kan det vara nödvändigt att minska mängden text på knappen något för att bilden ska framträda bättre. Observera vid utformande av tryckdata för alla knappar, att det ska appliceras en extra kant runtom knapparna på 5,0 mm till slutformatet. Denna viks inåt mot säkerhetsnålen under produktionen och ger reklamknapparna angenämt avrundade kanter. För att få dina knappar i optimal tryckkvalitet, bör dessa inte innehålla någon viktig information, utan endast visa en utökning av bakgrunden.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering