Bra

Trustpilot

Ölunderlägg

KLASSIKERN BLAND ÖLUNDERLÄGG: ROBUST OCH MED BRA SUGKRAFT

Ölunderlägg är ett måste i varje restaurangverksamhet, som också kan användas effektivt för egen reklam. Om du vill trycka ölunderlägg, kan du använda en sida som ett annonsutrymme för ditt varumärke, medan den andra sidan till exempel pryder logotypen för din öl- eller dryckesleverantör. Vid material för våra ölunderlägg rör det sig om en högvit 1,4 mm tjock specialkartong, som är särskilt sugkraftig. Som klassiska underlägg för ölkrus suger de runda ölunderläggen med en diameter på 10,3 cm även upp skummet, som rinner ut på sidan vid fullt påfyllda större krus. Du kan inte bara beställa runda ölunderlägg, utan också i en fyrkantig version med rundade hörn och det från en upplaga på endast 100 stycken.

DET SOM LIGGER PÅ BORDET, FÅNGAR BLICKEN

Det finns många sätt med vilka du målinriktat kan rikta dina gäster uppmärksamhet på tryckprodukter direkt vid bordet. Skärmar i olika versioner erbjuder du till exempel möjligheten att annonsera specialerbjudanden eller en översikt av ditt maturval. Även tryckta papperstabletter uppmärksammas direkt och välkomnar dina gäster före den första servicekontakten. Ölunderlägg med tryck är i matchande design en framgångsrik fulländning av ditt reklamkoncept.

ÄKTA ALLROUNDARE: ÖLUNDERLÄGG SOM INBJUDNINGAR ELLER SPARA-DATUM-KORT

Som rustika inbjudningar till din födelsedag eller som spara-datum-kort med en garanterad iögonfallande effekt, kan ölunderlägg användas för en rad olika ändamål. Alla associerar med den fasta kartongen och den typiska runda, ibland även fyrkantiga formen, omedelbart till det klassiska dryckesunderlägget. Därför kollar åskådaren säkert två gånger, om det finns något annat tryckt än den förväntade bryggerilogotypen. Den högvita 1,4 mm tjocka kartongen ger dina inbjudningar eller kort både ett speciellt format och en bra stabilitet. Men även för restaurangverksamheter finns det kreativa möjligheter att trycka ölunderlägg med lite mindre typiska mönster: Med små underhållningsspel eller tidigare okända roliga fakta om driften kan gästerna under väntetiden underhållas och dessutom håller underlägget inte bara ditt bord rent, utan garanterar också gäster med gott humör.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering