Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Bra

Trustpilot
Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Dörrhängare

TRYCKA DÖRRHÄNGARE DET PERFEKTA REKLAMBUDSKAPET

Använd reklambärare, som blir hängande hos dina kunder! Med vårt variationsrika sortiment och med din kreativitet kan våra dörrhängare användas på många sätt. I hotell, pensionat eller vid evenemang hänger din reklam helt perfekt. Våra dörrhängare kan du antingen utforma ensidiga eller färgade på båda sidor. Dörrhängare som är tryckta på båda sidor är särskilt lämpliga för hotell. Således kan gästen uttrycka sig utan stora ord, huruvida hans rum ska rengöras eller om han inte vill bli störd. Även ensidiga dörrhängare kan användas på många sätt, till exempel som en begäran att inte bli störd eller skylt om förbjudet tillträde. Naturligtvis kan du även trycka ditt reklambudskap på dörrhängaren.

Vårt tips: Använd dörrhängare som dekorativa flaskhängare, antingen som ett litet gratulationskort eller för att ge dina kunder en lämplig receptidé i samband med en flaska gott rött vin.

INDIVIDUALISERA DÖRRHÄNGARE MED PAPPERSTYP OCH STANSKONTUR

Genom att välja rätt papper för dina dörrhängare kan du på ett smart sätt understryka ditt budskap eller reklammeddelande och lämna ett bra intryck hos din målgrupp. Genom extra förädlingar kan vi ge dina dörrhängare en särskilt fin finish. I grund och botten har du många olika alternativ avseende papperstyp och gramvikt samt motståndsförmåga Som material för dörrhängare är framför allt kartong och kromkartong mycket omtyckta. Dessa finns i matt och blankt utförande. Dessutom finns det några varianter, som är förädlade med UV-lack eller med en en skimrande framsida. Så blir det av dörrhängare t.ex. spegelhängare med en speciell glänsande effekt, riktiga blickfångare. Förutom typ av tryckmaterial kan du också fastställa stanskonturen: Du kan välja mellan två varianter - med rakt eller vinklat snitt för dörrhandtaget. De erbjudna dörrhängarna levereras alltid färdigstansade, så de är klara att användas. Förresten hittar du mer information om våra olika papperstyper på produktsidorna och i vår materialrådgivare.

TIPS FÖR UTFORMNING AV DIN DÖRRHÄNGARE

I den detaljerade översikten över våra produkter hittar du de erforderliga dimensionerna, som din nya dörrhängares design bör uppvisa. Här finns också förlagor i PDF eller Adobe-Illustrator-format. Vi lägger också kontrollen av dina tryckdata närmast vårt hjärta. Denna tjänst kan eventuellt läggas till i ordern och förhindra att fel smyger sig in. Så i detta fall är dina personliga dörrhängare alltid högkvalitativa och snygga.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering