15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Bra

Trustpilot
15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Powerbanks

POWERBANK MED TRYCK PRAKTISK HJÄLPARE NÄR DU ÄR PÅ VÄG

Navigera, streama videor, ladda bilder, kontrollera e-postmeddelanden, när din smartphone är akut nödvändig, är batteriet ofta slut. Bra, när man har en Powerbank inklusive passande USB-laddningskabel till hands. Det är ett energilager, så att säga ett externt batteri. För laddning av Powerbank använder man sig av ett stickuttag eller även vid några apparater även av solen. Vid behov av lagrad energi, överför då via USB-anslutning och -kabel till apparater som smartphones eller tablets. Framför allt på väg är Powerbanks ett användbart verktyg, men i motsats till traditionella laddningsapparater behöver man ingen strömkälla (om apparaten är uppladdad).

POWERBANK MED TRYCK OCH ANVÄNDA SOM ENERGILADDAD REKLAMARTIKEL

Tar reklamkampanjen slut eller hotar kundrelationerna att somna? Då ordnar powerbanks med tryck för ett energitillskott. Smartphone-användare inom och utom företaget är tacksamma mottagare av ett externt energilager. Även: Starta med Powerbank med tryck och med Power i din nästa reklamkampanj. Tack vare reklampåtryck med din logotyp blir Powerbank nämligen till ett effektivt reklammedel. Om du låter trycka Powerbank med tryck, kan du använda apparaten som presentartikel eller ode exklusiv reklampresent. Vi har ett stort urval av Powerbanks i sortimentet till olika priser. Alltid när ett batteri blir tomt, levererar en laddad Powerbank med logotyp ny energi.

POWERBANK MED TRYCK OCH DRA NYTTA AV ETT STORT URVAL

Om du vill låta tryck Powerbank med tryck, kan du välja mellan olika former och variationer med olika kapacitet, som anges i mAh. För det mesta består batterihöljet av metall eller plast. Vid några modeller står flera färger till förfogande. Om du vill ha en särskilt påfallande Powerbank med tryck, rekommenderar vi vår Solarpowerbank, som kan laddas upp i solljus och genom elektrisk ström från stickuttag. Reklampåtryck med företagslogotyp eller med ett bokstäver görs på ett synligt ställe, var exakt, ser du under detaljer i produktbeskrivningen. I beskrivningen står även, hur ditt tryck läggs på, till exempel genom gravyr, transfer- eller UV-tryck. Beroende på utförande levereras Powerbank till exempel i kartong, i en mapp eller i en textilpåse.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering