Bra

Trustpilot

Valaffischer

VÅRT VALSPRÅK: LÅT TRYCKA EXKLUSIVA VALAFFISCHER

För din perfekta kampanj erbjuder vi matchande valaffischer i form av kanalplastaffischer, affischer i storformat och allvädersaffischer. Våra valaffischer övertygar tack vare ett stort antal standardformat, från A4 till A0 upp till B0. Om du väljer affischer av kanalplastskivor, erbjuder vi till och med format med en maximal yta på 100 x 200 cm. Dessutom använder vi endast högkvalitativa papper för våra valaffischer, såsom affischpapper, offsetpapper, recyclingpapper och bildtryckpapper. Affischer av kanalplastskivor och allvädersaffischer är särskilt hållbara, vilket gör dem perfekta för utomhusreklam. Framför allt fungerar alla allvädersaffischer särskilt bra som valaffischer, eftersom de klarar en rad olika väderförhållanden.

Vårt tips: Låt trycka dina valaffischer med förstansade hål. Vi erbjuder detta alternativ för våra produkter, kanalplastskivor (stora upplagor) och allvädersaffischer. Dessutom erbjuder vi dig också alternativet att välja buntband - för enkel fastsättning av affischer på lampstolpar.

DU HAR MÖJLIGHETEN ATT ARBETA MED OSS

Vår beprövade valkampanj är inte bara väderbeständig, utan också miljövänlig. Låt trycka dina valaffischer och ge din kampanj en professionell reklamplattform. Affischerna trycks med ditt motiv, antingen en- eller tvåsidigt samt fyrfärgat. Du kan också bestämma upplagans antal, i enlighet med valaffischernas format.

Vi gör det möjligt! Vissa valaffischer produceras för dig inom en arbetsdag med det så kallade snabbtrycksförfarandet, varefter du enkelt kan fästa dina affischer på lampstolpar och reklampelare. Som din förtrogna tryckeripartner, står vi för högsta kvalitet och är alltid redo att erbjuda dig de bästa priserna.

TRYCKA VALAFFISCHER - SÅ ÄR DU PÅ DEN SÄKRA SIDAN

Att trycka valaffischer och hänga upp dem, är enligt grundlagen en rättighet för alla partier och deras kandidater. Så ingenting talar emot valreklam, så länge det inte handlar om valpropaganda eller kan påverka valresultatet. Vi rekommenderar, att du informerar dig i din kommun i god tid om vad som är tillåtet och vid behov ansöker om tillstånd. Även om du har rätt till affischreklam, beslutar respektive kommun om placering och fastsättning av valaffischerna. I synnerhet ska du också be om samtycke från varje enskild person som eventuellt syns på ditt motiv. Dra nytta av din förmån och beställ din affisch online, snabbt och bekvämt på språng med högsta tryckkvalitet. Vi ger färg åt din valkampanj!

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering