Julpost

Visa din uppskattning för dina kunder, partners och anställda och tacka dem för deras lojalitet och framgångsrika samarbete. Även den minsta gest kan ha en enorm betydelse. Använd denna möjlighet och skicka individuella julhälsningar.

Julklappar

Hur vore det med en passande julklapp till din julpost? Visa din uppskattning med individuellt tryckta reklamartiklar och sätt ett leende på läpparna hos dina kunder, partners och medarbetare.

Utforma julpost och -klappar online

Visste du, att du gratis kan utforma många av våra tryckprodukter samt reklamartiklar i vårt ”Utforma online“-verktyg? Du behöver inte ytterligare programvara eller grafisk expertis. Välj helt enkelt produkt* och välj ”Utforma online” i beställningsprocessen.

*Alla produkter kan inte utformas online.
bild

Väl förpackat under Julen

Du vill skicka julpost eller presenter och dessutom packa dem snyggt? Då har vi det rätta för dig:

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto samt att uppfylla och bearbeta din beställning. Ytterligare information hittar du i vår dataskyddsförklaring.

Vi använder din E-mailadress för att informera dig om produkter som liknar den som du redan har köpt. Du kan när som helst invända mot denna användning av din E-mailadress genom att skicka ett meddelande till oss eller genom att klicka på avanmälningslänken i ditt E-mail, utan att det uppstår andra överföringskostnader än grundpriserna.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering