15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Bra

Trustpilot
15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Årskalender, dubbelsidig

TRYCKA ÅRSKALENDRAR OCH ALDRIG FÖRLORA ÖVERBLICKENEN

Med de dubbelsidiga årskalendrarna har du alltid en överblick av kalenderveckorna halvårsvis. Du kan välja mellan det praktiska vykortsformatet A6 upp till A3, som enkelt går att hänga upp på kontorsväggen. Vanligtvis används A4-formatet för de dubbelsidiga årskalendrarna. Fördelar erhålls, om du låter trycka årskalendrar med något tjockare papper: Kalendrarna ligger bra i handen och böjs inte omedelbart, när de vrids. Det innebär att du när som helst snabbt kan se det andra halvåret på baksidan. Om du vill göra personliga anteckningar under årskalenderns månader, är det bäst att använda offsetpapper. De räknas till obestrukna papper och är därför mycket enklare att skriva och stämpla på. Du kan också utforma årskalendern direkt i webbläsaren. Med online-förlagor har du samma format att välja mellan som i den klassiska butiken. Under online-utformningen av din produkt kan du dock fortfarande välja önskat år, stat- och landalternativ. Vårt konfigureringsprogram skapar sedan automatiskt årliga årskalendrar som redan innehåller rätt dagar, månadsnamn och helgdagar. Du kan inte trycka en årskalender snabbare utan en färdig förlaga!
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering