15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Bra

Trustpilot
15 % jubileumsrabatt på broschyrer – endast fram till den 30 april. Kampanjkod: HAPPYBOOKLET15

Bordskalender, flersidig

BORDSKALENDER SOM EXKLUSIV REKLAMARTIKEL

Beställ tryckta bordskalendrar och försköna skrivborden på kontoret. Som reklampresent passar dessa månadskalendrar bra på dina kunders skrivbord. Förutom täckbladet kan du också förse tolv kalenderblad med bilder för varje månad. Utan extra program utformar du dina individuella bordskalendrar mycket lätt i vårt utforma-online-verktyg, till samma pris som i vår shop och utan att ladda upp tryckdata. Om du vill låta trycka bordskalendrar, väljer du först formatet, t.ex. A65 eller A5-kvadrat. Du kan också välja spiralfärgen för Wire-O-bindning: vit, svart eller silver. Dessutom har dessa bordskalendrar en integrerad bakplatta, så de kan också användas som uppställningskalendrar.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering