Bra

Trustpilot

Fickkalender, dubbelsidig

FICKKALENDER SOM PRAKTISK PRESENT

Våra fickkalendrar med tryck på båda sidor passar perfekt i fickan och handväskan. En perfekt present, liten, praktisk och användbar. På så sätt har dina kunder alltid en årsöversikt till hands och därför också logotypen och de typiska färgerna i ditt företag. På fickkalendern är ett litet block avsett för varje månad, där dagarna är tydligt anordnade efter veckor med uppgift om motsvarande kalendervecka. Så kan du snabbt se vilket datum faller på vilken dag i veckan. Om du vill låta trycka fickkalendrar, kan du välja mellan två olika format: 8,5 x 5,5 cm eller 9 x 5 cm. Ditt motiv trycks då på stabilt 400 g/m² papper med tvåsidig cellofanering pålagd. Om du föredrar en ännu mer robust modell, rekommenderar vi fickkalendrar av plast i formatet 8,6 x 5,4 cm.

Ladda upp dina tryckdata för beställningen eller använd vårt Utforma-online-verktyg. Då kan du lätt skapa dina fickkalendrar och ytterligare artiklar från vår kalenderkategori online med webbläsaren, utan extra program och för samma pris som i butiken.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering