Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Bra

Trustpilot
Jubileumsförmån: Spara 15 % på visitkort – endast fram till 31 juli 2024. Kod: HAPPY-BC-15

Väggkalender i storformat

VÄGGKALENDER: ÖVERBLICK AV HELA ÅRET

Med väggkalendrar i XXL-format har du översikt över hela året på väggen. Tack vare den översiktliga uppdelningen med en månad per kolumn finns det tillräckligt med utrymme för möten liksom medarbetares födelsedagar eller semesterperioder. När du beställer, planera inte bara för ditt eget kontor, utan också för partners och kunder: Eftersom väggkalendrar, tryckta med din logotyp, passar perfekt som reklampresenter. Om du vill trycka väggkalendrar, kan du välja mellan olika format från kompakta väggkalendrar i A3 till XXL-kalendrar i A0. Dessutom kan du exempelvis välja formatet B1 (70 x 100 cm). Med bildtryckpapper, kommer din logotyp till sin rätt, eftersom det bestrukna pappret garanterar en strålande färgåtergivning. Du kan beställa väggkalendrar redan från en upplaga på 25 styck.

Om du vill låta trycka väggkalendrar, kan du naturligtvis som vanligt beställa i tryckeriets onlineshop och sedan ladda upp dina tryckdata. Utvalda kalenderformat från A3 till A0 finns tillgängliga i vårt Utforma-online-verktyg. Din fördel: Utforma väggkalendrar online utan extra program och betala samma pris som i butiken. Där kan du också skapa och låta trycka ytterligare produkter, t.ex. en månadskalender med ett blad eller en väggkalender med en månadsöversikt och tolv olika bilder.
Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering