Utmärkt

Trustpilot

Julkort

Glad jul heter det varje år. Tänk i tid på julkort till dina kunder.

TRYCKA JULKORT OCH SÄGA TACK

Julen är för många årets bästa tid och inbjuder dig att visa tacksamhet och ge en gåva. Personligt utformade julkort visar kunder och affärspartners på ett vackert sätt, att du tänker på dem och du önskar dem en god jul. Vill du trycka julkort, kan du göra det enkelt och snabbt online hos oss. Du har med de individuellt utformningsbara vikbara julkorten valet mellan fyra olika format samt olika pappers- och förädlingsmöjligheter.

Alla julkort i stående format finns förutom i den normala fyrsidiga versionen även som sexsidiga vikta kort. Även en perforering är möjlig för att använda julkort företag emellan och till exempel trycka en rabattkupong på den avtagbara kortdelen.

TRYCKA SÄRSKILDA JULKORT MED EXKLUSIVA PAPPER

Bestäm i första skedet, när du vill trycka dina julkort, om korten ska vara stående eller liggande och sedan väljer du mellan formaten A65 och A6. Det finns en mängd olika papper och förädlingstekniker till förfogande för att göra dina tryckta julkort till något helt speciellt. Välj till exempel 250 g/m² CHROMOLUX® Pearl för en pärlemoreffekt med julstämning eller 250 g/m² Magic Chrome för en silverreflekterande bakgrund på julkortets framsida.

Om du vill trycka ditt motiv på högblanka julkort, passar 250 g/m² Splendorlux från Fedrigoni mycket bra. Förädlingar ger korten det lilla extra, gör dem mer stabila och skyddar mot slitage. UV-lack ger till exempel extra glans, liksom en blank cellofanering. Använd dina julkort i affärssammanhang. De kan emellertid också verka ytterst exklusiva och sticka ut från massan med en matt cellofanering och lämpa sig för privata sammanhang.

UTFORMA GRATIS FÖRLAGOR TILL JULKORT

Utforma och trycka julkort har aldrig varit så enkelt: Med våra gratis designpaket får du 39 olika julmotiv, som du kan använda för att utforma dina julkort. Ladda ner designpaketet, anpassa förlagorna efter eget tycke och låt trycka dina individuellt utformade julkort. Du kan ypperligt komplettera din julkortsbeställning med kuvert. Dessa är valfritt tillgängliga som neutrala, vita kuvert eller du kan själv utforma kuverten enligt dina föreställningar.

Registrera dig
Glömt lösenordet
Upprätta nytt kundkonto
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Nytt hos ONLINEPRINTERS? Registrera nu
Kontrollera din E-postadress
Efter en framgångsrik autentificering får du en länk, som gäller i 1 timme och ytterligare anvisningar för att återställa ditt lösenord via e-post.
Ange din E-postadress
Ange ditt lösenord
Upprepa lösenordet
Vi använder de uppgifter du har tillhandahållit för att skapa ett kundkonto, samt att verkställa din beställning. Om du har köpt en produkt, kan vi sedan via e-post skicka rekommendationer om liknande produkter till dig. Om du inte vill ha det, meddela oss detta eller klicka på avregistrera-knappen i e-postmeddelandet. Mer information finns i Dataskydd.
Har du redan ett kundkonto? Till registrering